Nieuw – Chauffeuraccount in uw organisatie

Het is vanaf nu mogelijk om chauffeurs te registreren binnen uw organisatie. Zo krijgt de chauffeur zijn eigen account.

Toevoegen nieuwe chauffeurs
U kan chauffeurs uitnodigen een account aan te maken via de pagina ‘mijn organisatie’.

U vult de benodigde informatie in van de chauffeur die u uitnodigt een account te maken binnen uw organisatie.

De chauffeur krijgt vervolgens een mail met een uitnodigingslink om de organisatie te vervoegen. Indien de chauffeur reeds een DigiForm account heeft dient hij gewoon in te loggen, anders volstaat het een account te maken.

Eenmaal ingelogd via de uitnodigingslink zal de chauffeur deel uitmaken van de organisatie.

Voordelen chauffeursaccount

Waarom een account voor uw vaste chauffeurs aanmaken? Uw chauffeur kan met zijn eigen account zelf de rit van een geplande afvaltransport starten. Uw logistieke medewerker moet dan ook niet zelf meer deellinks met werken en deze manueel toewijzen aan een chauffeur. Daarnaast kunnen chauffeurs met een chauffeursaccount in uw organisatie zelf eenvoudig alle documenten zien die aan hem zijn toegewezen.